En kostnadsfri värdering

Fyll i formuläret så kontaktar en av våra skickliga mäklare dig för en kostnadsfri värdering.

Mäklare Stockholm – det enkla sättet att sälja

ÄggOm du bestämt dig för att sälja din lägenhet och vill få det bästa avtalet och bästa försäljningspriset behöver du hitta rätt mäklare. Vi hjälper dig hitta en bra mäklare.

Hela idén är enkel, vi ser helt enkelt till att ta in offerter från ett stort antal mäklare så att du slipper det. Du skickar helt enkelt in information om dig själv och din bostad i formuläret ovan så begär vi in så många offerter vi kan. Vi skickar dig sedan de fyra bästa och du kan välja den mäklare som passar dig allra bäst.

Smidigt, som det ska vara och det kostar inget, också som det ska vara.

Om du undrar något eller vill ha hjälp, ring: 070-2968677

Att tänka på när du väljer mäklare

När man bestämt sig för att sälja sin villa eller bostadsrätt i Stockholm är det mycket viktigt att man får tag på en seriös och mycket kunnig mäklare. Det är inte alltid helt lätt att själv välja en mäklare som man verkligen kan lita på. Det finns en uppsjö av mäklare i Stockholm och det är kanske inte så lätt alla gånger att hitta en mycket kunnig sådan. Därför ger vi på Mäklare Stockholm dig en samlad bild av allt, du får massor av anbud och kan välja det bästa.

När man säljer sin villa eller bostadsrätt handlar det ofta om mycket stora summor som skall erläggas. I det läget är det viktigt att man gör allt rätt och att man undviker riskerna för felaktigheter i kontrakten. Den största fördelen med att anlita en mäklare vid husförsäljning är ofta att mäklaren lätt kommer i kontakt med intresserade köpare. Om man väljer att själv sälja sin fastighet eller lägenhet är det inte alltid lika lätt att hitta kunder. Ofta har en mäklare större möjlighet att annonsera ut fastigheter. Många gånger har man stående annonser i de lokala tidningarna och dessa känner hugade kunder kanske till sedan tidigare.

Eftersom en hus- eller lägenhetsförsäljning är en så stor transaktion är det viktigt att kunna skriva kontrakt på ett korrekt och tryggt sätt. En mäklare har kunskapen att formulera dessa så att missförstånd undviks. Detta gör att man kan vara lugnare att allt skall flyta smidigt. Det man också bör tänka på vid försäljning av en fastighet är att gardera sig mot att en köpare efter det att köpet genomförts upptäcker fel som kan vara både dolda och synliga. Kanske var inte köparen helt uppmärksam och upptäcker eventuella brister först efter det att han bott i villan eller lägenheten en längre tid. Det kan också vara så att fastigheten har dolda fel som varken säljare eller köpare hade möjlighet att se vid köptillfället. Det är verkligen skönt att kunna skriva kontrakt på det viset att både köpare och säljare är skyddade mot detta.

Mäklare Stockholm

Ta hjälp av våra duktiga fastighetsmäklare i Stockholm när du vill sälja din fastighet för att affären skall genomföras på ett tryggt sätt.